Bitudak Dakdekkers bedrijf


Gaasterland 3 5235 LR 's-Hertogenbosch
06 - 2288 5564 Klik om te bellen

Over Bitudak Dakdekkers bedrijf

Wat is Bitudak Dakdekkers?
Bitudak Dakdekkers is met ruim 30 jaar ervaring dé specialist in bitumen dakwerkzaamheden. Ons team van specialisten staat klaar voor het uitvoeren van nagenoeg alle dakwerkzaamheden: van het leggen van nieuwe bitumen daken tot het renoveren en repareren van bestaande bitumen daken. Daarnaast kunnen wij vogelwerend materiaal voor u aanbrengen. Wij zijn transparant, zowel in ons advies als in onze werkwijze. Daarmee kunnen we kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Hoewel we gevestigd zijn in de regio Midden-Noord Brabant, kunnen we dakwerkzaamheden uitvoeren in heel Nederland en België.


Waarvoor kun je bij Bitudak Dakdekkers terecht?
Wij repareren, renoveren, leggen en onderhouden alle bitumen dakbedekking. Je vindt bitumen veel op aanbouwen, dakkapellen, platte daken, schuren en tuinhuizen. Wij kunnen dergelijke daken voor u inspecteren, vervangen of repareren. Daarnaast kunnen wij ook vogelwering aanbrengen of lekkages verhelpen. Wilt u niet voor onverwachte kosten staan? U kunt bij ons gebruik maken van een gratis dakinspectie. We komen vrijblijvend bij u langs om de situatie te beoordelen, waarna u een voorstel ontvangt om het gebrek op te lossen of de reparatie uit te voeren. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Bovendien heeft u altijd 10 jaar garantie op alle door ons uitgevoerde dakwerkzaamheden. Ook bij calamiteiten staan we 24/7 voor u klaar. Wij zullen alles in het werk stellen om u van dienst te zijn.


Waarom kies je voor Bitudak Dakdekkers?
Helaas staat de branche van dakdekkers niet heel goed bekend. In ons vindt u een ervaren en betrouwbare partner. Kwaliteit, professionaliteit en klanttevreden staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Met ons uitgebreide ervaring, snelle service en opvolging en calamiteitenspoeddienst profileren wij ons als dé betrouwbare dakdekker die gespecialiseerd is in het aanleggen en repareren van bitumen daken. Kunnen wij onverhoopt toch niet? Dan zorgen wij voor een betrouwbare ervaren partner waar wij 100% achter staan.

Benieuwd of wij u kunnen helpen? Vraag dan onze gratis dakinspectie aan via onze website of neem direct telefonisch contact met ons op

Foto's

Website Bitudak dakdekkers

Bitudak Dakdekkers bedrijf in het kort

Leggen van daken

Bitumen

Aanleg van

Dakrenovatie

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

ISO 9002 certificaat

Ja

VCA certificaat

Ja

Onze locatie

Bitudak Dakdekkers bedrijf


Gaasterland 3 5235 LR 's-Hertogenbosch
06 - 2288 5564 Klik om te bellen