Garantdak Zaandam B.V.


Schellingweg 13 L 1506 DR Zaandam
0800 5522216 Klik om te bellen

Over Garantdak Zaandam B.V.

Dakdekker garantdak in Amsterdam, Alkmaar, Almere & Leylstad, 'T Gooi, Haarlem & Zaandam, Utrecht
bel gratis voor de vestiging binnen uw regio 0800 5522216

Bij Garantdak bent u altijd aan het juiste adres, hoe lastig de situatie ook kan zijn, onze vakbekwame dakdekkers zijn door jarenlange ervaring specialist op elk gebied. Dakdekkersbedrijf garantdak gebruikt alleen de allerbeste materialen, vakbekwame dakdekkers en het juiste gereedschap om de klus te klaren. Hierdoor kunnen wij op het werk zonder enig probleem 10 jaar garantie geven. Bij Garantdak kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten, door het afsluiten van een onderhoudscontract kunnen wij de garantie zelfs verlengen tot máár liefst 15 jaar.

Wij van Garantdak zijn specialist in daken. Zo kunnen wij u op elk gebied een passend een gedegen advies geven, of het nu gaat om het aanbrengen van bitumen dakbedekking het repareren van bitumineuze daken, de opbouw en reparatie van pannendaken, shingle daken, leiendaken of aanbrengen van dakisolatie. Tevens zijn wij specialist in al uw lood en zinkwerk; zinken dakgoten, zinken daklijsten, zinken dakbekleding. Zelfs voor het monteren van een lichtkoepel of lichtstraat bent u bij ons aan het juiste adres.

Garantdak werkt voor particulieren en VvE’s. Door jarenlange ervaring weten wij voor elke situatie goed in te schatten wat nodig is voor een duurzame renovatie van uw dak. Het spreekt vanzelf dat wij daarbij rekening houden met uw wensen. Garantdak is klantgericht! Dakrenovatie geeft altijd onrust in huis. Dat ongemak proberen wij tot een minimum beperken door het werk goed te plannen en de uitvoering vooraf met u door te nemen. Wij letten erop dat u ook tijdens het werk een vast aanspreekpunt heeft waar u terecht kunt met vragen of zorgen. Neemt u gerust contact met ons op!

Garantdak Zaandam B.V. in het kort

Leggen van daken

Bitumen
Dakpannen
Koperwerk
Leien / leipannen
Loodwerk
Pvc
Shingles
Zinkwerk

Aanleg van

Goten

Doelgroep

Particulieren

VCA certificaat

Ja

Onze locatie

Garantdak Zaandam B.V.


Schellingweg 13 L 1506 DR Zaandam
0800 5522216 Klik om te bellen