R.A. Daktechniek


Clematislaan 49 2343 VK Oegstgeest
0634387822 Klik om te bellen

Over R.A. Daktechniek

R.A.DKTECHNIEK. SNEL, SECUUR, SPECIALISTISCH ÉN SOLIDE

Welkom bij R.A. Daktechniek. Uw gerenommeerde en professionele dakspecialist uit Oegstgeest, met meer dan 15 jaar ervaring. Ieder dak is uniek, ook dat van u. Dus adviseren en realiseren wij altijd een 100% maatwerkoplossing voor u. Op deze site presenteren wij u in vogelvlucht onze diverse diensten.

Veelzijdig actief
Wij werken voornamelijk voor particulieren, maar ook gemeentes, woningbouwcorporaties, makelaars, aannemers en ontwikkelaars schakelen ons in. Voor elk soort daktechniek zoals voor nieuwbouw en renovatie en ook reparatie en onderhoud zijn wij uw professionele partner. Van hypermoderne woning tot monumentaal pand dat weer geheel in de originele stijl zijn dak en goten terug krijgt.

Overal aan de slag in Hollands Midden
Ons werkgebied is Leiden, Oegstgeest, Voorhout, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer, Den Haag, Zoeterwoude en Hazerswoude. Kortom, de hele regio Hollands Midden.

Beste bedrijf in 2012 , 2013 en 2014 !
Onze tevreden klanten riepen ons uit tot beste bedrijf in 2012 én WEER in 2013 en in 2014 via reviews op www.allebedrijvenin.nl. Ook tevreden? Plaats nu ook een review!

Gecertificeerde Dakmeester Gecertificeerde Dakmeester

De aanwezigheid van een certificaat is voor opdrachtgevers en klanten steeds vaker een voorwaarde. Zowel particulieren, bedrijven als overheden waarderen de duurzaamheidsprestaties bij de selectie van een bedrijf. Door certificatie van het bedrijf maken wij aantoonbaar dat duurzaam ondernemen bij R.A. Daktechniek gewaarborgd is. Als u kiest voor ons als uw dakdekker, dan weet u dat u werkt met een professional die beschikt over deskundigheid en die garant staat voor kwaliteit. Vanaf 2017 heeft u garantie op dakbedekking dakpannen bij R.A. Daktechniek. En dat voor 15 jaar! Voor overige dakbedekkingen zoals bitumen, PVC, EPDM geld een garantie van 12 jaar. Doordat wij gecertificeerd dakdekker zijn, kunt u altijd terugvallen op dakbedekking garantie, mocht onze daktechniek en uitvoering niet goed zijn. Dat geeft u nog meer zekerheid over kwaliteit.

R.A. Daktechniek beschikt over het KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende Daken; scope betonpannen en keramische pannen.

Jaarlijkse kwaliteitscontrole voor behoud certificaten

Per jaar worden wij diverse keren gecontroleerd door SKG-IKOB en de Stichting Dakmeester voor het behoud van de certificaten. U kunt dus blijvend vertrouwen op de kwaliteit die R.A. Daktechniek levert. Bij ons krijgt u, op dakbedekking dakpannen, 15 jaar gegarandeerd vakwerk in dakwerk!

 

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Foto's

R.A.Daktechniek

R.A. Daktechniek in het kort

Leggen van daken

Bitumen
Dakpannen
Koperwerk
Loodwerk
Pvc
Shingles
Zinkwerk

Aanleg van

Dakkapellen
Goten
Ontluchtingskappen
Schoorstenen

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

VCA certificaat

Ja

Onze locatie

R.A. Daktechniek


Clematislaan 49 2343 VK Oegstgeest
0634387822 Klik om te bellen