Roofix Dakdekkers


Keizersgracht 482 1017 EG Amsterdam
020 308 6707 Klik om te bellen

Klanten beoordelen ons met 5 sterren
Onze dakinspecties zijn altijd kosteloos
Voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar

Over Roofix Dakdekkers

Wat is Roofix Dakdekkers voor bedrijf?
Roofix Dakdekkers is al jaren werkzaam in de regio’s Amsterdam en Rotterdam. Ons team bestaat uitsluitend uit gecertificeerde vakmensen met jarenlange ervaring. Dit ziet u terug in onze reviews! Onze klanten beoordelen ons immers met 5 uit de 5 sterren via Google Mijn Bedrijf. Hier zijn wij ontzettend trots op en wij streven ernaar om ons tevreden klantenbestand nog verder uit te breiden. U ziet ons hoge servicegehalte op verschillende manieren terug. Zo zijn wij voor spoedzaken 24/7 bereikbaar. Komen wij ’s nachts of in het weekend naar u toe? Dan betaalt u geen meerkosten! Dit vinden wij wel zo eerlijk.

Waarvoor kunt u bij Roofix Dakdekkers terecht?
Wij staan graag klaar voor elke klus aan uw dak, of het nou een dakinspectie, dakrenovatie of het verhelpen van een lekkage betreft. Wij bieden onze dakinspectie zelfs volledig kosteloos aan. Hierna ontvangt u een inspectierapport, voorzien van uitleg over de huidige staat van uw dak en tips om deze te onderhouden en reinigen. Ook in het geval van een verbouwing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen onder meer dakrenovaties, dakgootrenovaties, dakkapelrenovaties en schoorsteenrenovaties. Uiteraard kunt u ook meerdere van deze diensten combineren en zo het dak en alle bijbehorende zaken in één keer grondig laten aanpakken voor een eerlijke prijs.

Welke soorten daken repareert Roofix Dakdekkers?
Wij hebben ervaring met vrijwel alle soorten dakbedekking; van bitumen tot EPDM. Wij kunnen zowel langskomen om te bekijken of een bitumen dak in uw situatie geschikt is, als uw bestaande bitumen dak repareren of volledig vervangen. Ook hebben wij jarenlange ervaring met EPDM, een elastisch en waterdicht materiaal dat voornamelijk uit kunststof bestaat. Twijfelt u welk materiaal het meest geschikt voor u is? Wij denken graag met u mee!

Waarom kiest u voor Roofix Dakdekkers?
U kiest voor ons als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf dat echt met u meedenkt over mogelijke oplossingen. Wij rekenen scherpe prijzen voor zowel de aanleg van daken als het onderhoud hiervan. Gebeurt er iets, dan staan wij dag en nacht voor u klaar. Kampt u met een probleem aan uw dak of wilt u alvast weten wat een mogelijke renovatie u zal kosten? Neem dan contact met onze experts op, we komen graag bij u langs.

Video

Dakdekkers met jarenlange ervaring die uw klus van a tot z uitvoeren

Foto's

Roofix Dakdekkers | 1
Roofix Dakdekkers | 2
Roofix Dakdekkers | 3
Roofix Dakdekkers | 4
Roofix Dakdekkers | 5
Roofix Dakdekkers | 6
Roofix Dakdekkers | 7
Roofix Dakdekkers | 8

Roofix Dakdekkers in het kort

Leggen van daken

Bitumen
Epdm
Loodwerk
Shingles
Zinkwerk

Aanleg van

Dakisolatie
Dakkapellen
Dakrenovatie
Goten
Schoorstenen

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

ISO 9002 certificaat

Ja

VCA certificaat

Ja

Onze locatie

Logo Roofix Dakdekkers

Roofix Dakdekkers

Roofix Dakdekkers


Keizersgracht 482 1017 EG Amsterdam
020 308 6707 Klik om te bellen