Terug

Certificering dakdekkers?

Miwi

Deze week heb ik een foldertje in de bus gekregen van een dakdekker die door heel Nederland werkt. Alleen 06 nummer op de folder, geen adres vermeld. Het betumen op mijn dak moet vervangen worden weet ik, dus mijn vraag voor ik zomaar iemand op m'n dak "loslaat", kan ik dit vertrouwen? Bedrijfsnaam is via google ook niet terug te vinden. Bestaat er een landelijke organisatie (zoals bv Bovag) zodat ik zeker weet dat dit bedrijf aan alle eisen voldoet?


1 Antwoord

Antwoord van Totaal Schoorsteen Specialist voor particulier en bedrijf, onderhoud, renovatie en nieuwbouw van schoorsteen flexibele RVS pijp

Hallo Miwi,

 

Wat denkt u zelf?

Ik zelf heb een dakdekkersbedrijf bij mij ging het jaren geleden via mond op mond reclamen, zo kwam ik aan nieuwe klanten waar het vertrouwen er al was voordat ik het werk gemaakt had.

Ik zou even bij uw kenissen en familie rond vragen naar een betrouwbare goede dakdekker!

Het is geen gegeven dat als u een groot bedrijf beld om het dak te laten maken dat het dan ook perfect gebeurd, vaak betaald u meer en weet u niet wie er uiteindelijk van al het personeel bij u op het dak staat en of hij niet de avond ervoor uit de kroeg is gerold(het is tenslotte toch niet zijn eigen bedrijf).

Informeer goed rond, de dakdekker is zo weg en u moet er tenslotte jaren (lekvrij) onder zitten en naar kijken!!!

 

Met vriendelijke groet,

 

Kwaliteitsdak - Ronny van Helmont