Terug

Vochtplekken nieuw plat dak normaal?

M. Burger

Beste dakdekker,

 

We hebben 2 jaar geleden het plat dak  van de keuken laten voorzien van nieuwe dakbedekking. Nu heb ik op 3 plaatsen vochtplekken. De dakdekker is hier geweest en zegt dat  de bedekking goed vast zit en dus niet lekt. Het zou aan de condenslaag liggen, omdat die  niet  goed gesloten is met als gevolg als het verschil buiten/binnen temeperatuur  te groot is, dan krijg je plekken! Nooit last van gehad, maar nu ineens ligt het daaraan!  Kan dit een reden zijn? Ook heeft hij de nieuwe dakbedekking over de oude heen gelegd! Is dit een reden voor de vochtplekken?

 

Alvast bedankt,

 

M. Burger


3 Antwoorden

Antwoord van Totaal Schoorsteen Specialist voor particulier en bedrijf, onderhoud, renovatie en nieuwbouw van schoorsteen flexibele RVS pijp

Beste M. Burger,

 

Ik denk niet dat het condens is, zeker omdat het eerder niet was en omdat het plaatselijk is en niet over het geheel plafond. Ik zou het liefst een keer komen kijken om het beter te kunnen beoordelen. Of u kunt ook fotos mailen van de vocht plekken en het dakwerk dan kan ik al heel veel advies geven. Alvast succes ermee!!

Kwaliteitsdak.eu BV Ronny van Helmond 


Antwoord van M. Burger

Bedankt voor uw reactie!

Ik kan hier geen foto`s toevoegen, daarom stuur ik ze naar uw mailadres.

De zwarte lijntjes rondom de plekken zijn potloodlijntjes, zodat ik kan zien of ze groter worden!

De buitenfoto`s zijn zondagmiddag gemaakt, toen regende het helaas!

Mij hebben ze verteld dat het wel eens smeltwater kon zijn, omdat dit water veel erger is dan gewoon regenwater. Dit kruipt overal tussen! Is dit zo?


Antwoord van Totaal Schoorsteen Specialist voor particulier en bedrijf, onderhoud, renovatie en nieuwbouw van schoorsteen flexibele RVS pijp

Hallo M. Burger,

Smelt water kan via anderen wegen binnen komen omdat sneeuw en ijs op plaatsen komt waar regen vaak niet kan komen! Ik spreek u later.

Heeft u nog vragen dan beantwoord ik die graag!

Met vriendelijke groet,

Kwaliteitsdak- Ronny van Helmont

Voor een kwaliteitsdak met "meer" waarde

Bel voor een waterdichte afspraak

06-14595142

040-2026744